Remote Security Engineer

Apply for this position Please mention DailyRemote when applying
Posted 2 days ago Worldwide Salary undisclosed
Before you apply - make sure the job is legit.

Attempting to apply for jobs might take you off this site to a different website not owned by us. Any consequence as a result for attempting to apply for jobs is strictly at your own risk and we assume no liability.

Job Description

Dit is de rolBoels pitstop
Als Remote Security Engineer kom jij terecht bij Boels Site Security te Sittard. Het betreft een nieuwe rol binnen ons team binnen Boels Site Security. Jouw toekomstige collega's zijn specialist op het gebied van tijdelijke bewakingsoplossingen door heel Nederland. Vanuit Sittard richten wij ons op onze klanten in Zuid Nederland, België en (gedeeltelijk) binnen Duitsland. Jij gaat onderdeel uitmaken van een team van specialisten die advies en producten voor het beveiligen en bewaken van elk terrein bieden. Denk hierbij aan geavanceerde bewakingscamera's tot aan draadloze bewakingssystemen. Deze systemen kunnen als videomanagementsystemen worden ingezet voor onze klanten of als bewakingscamera met alarmopvolging door onze meldkamer. In combinatie met toegangscontrole bieden we zo een totaaloplossing voor de beveiliging en bewaking van uw site of bouwplaats.

Als Remote Security Engineer ben jij verantwoordelijk voor de complete configuratie van onze systemen. Zodra de systemen zijn geïnstalleerd werk jij samen met je collegas in het veld om de systemen op te leveren.
Dit doe je met onze eigen systemen, geheel remote, via vaste processen en procedures. Zodra alles gereed is meld jij de producten aan bij de meldkamer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor storingen die optreden, los je deze op of communiceer jij deze met de planning zodat jou collegas in het veld de storing kunnen oplossen. Verder fungeer jij als beheerder voor de cameramasten en alarmsystemen en daaraan gekoppelde systemen en bestel jij materiaal bij indien dit benodigd is.

Kortom; als Remote Security Engineer bij Boels Site Security heb jij een afwisselende rol die jij zelf verder kan ontwikkelen!

De Boels-familie
Met ruim collega's, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa's leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega's. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de 'work hard, play hard' mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Kennis van camera- & alarmsystemen en een echte specialist; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Remote Security Engineer de beste te worden, heb je:
  • Een relevante MBO opleiding afgerond met technische of IT richting;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol, ervaring met het configureren van camera's / alarmsystemen / toegangscontrole is vereist;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en / of Duits is een pré;
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Remote Security Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:
  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € ,- en € ,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen of een specialistische opleiding zoals MVB / TBV;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!
Is deze vacature van Remote Security Engineer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op of via mail: Hoor ik snel wat van je?